Vacatures en stages

Bij de gemeente Zuidhorn werken 140 medewerkers die Zuidhorn (nog) mooier maken. De gemeente is constant in ontwikkeling, we vinden het belangrijk dat we medewerkers de kans bieden om zich te kunnen ontwikkelen. De werksfeer wordt gekenmerkt door haar informele en collegiale sfeer waarin we samen resultaten bereiken. We vinden het belangrijk dat al onze medewerkers beschikken over de competenties betrouwbaar, omgevingsbewust en lef & humor. De gemeente Zuidhorn behaalde in 2016 de 2e plaats beste werkgever kleine gemeente.

  • Vacatures

    Vacatures zetten we uit via Ruim Baan en publiceren we hierna op onze website en op werkenaanhetnoorden.nl. Om die reden nemen we geen open sollicitaties in behandeling. Wil je graag bij gemeente Zuidhorn werken, dan adviseren wij je om onze vacatures in de gaten te houden en gericht te solliciteren bij een passende vacature.

    Lees meer
  • Stages

    Gemeente Zuidhorn voert een actief stagebeleid. De stagiair is voor ons van meerwaarde en we nemen de rol van de stagiair serieus. We laten de stagiair  zoveel mogelijk meedraaien in de dagelijkse praktijk. Maar we verwachten ook wat van een stagiair: motivatie, goede communicatieve vaardigheden, inzicht in het doel van de stage en integriteit.

    Lees meer