Zuidhorn zoekt stagiair blockchain (29-12-2016)

Gemeente Zuidhorn zoekt een stagiair blockchain vanaf februari 2017.

Ben jij een slimme en ambitieuze student? Zoek jij een uitdagende onderzoeksopdracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Jouw opdracht: breng in kaart welke kansen blockchain de gemeente Zuidhorn biedt. Check het YouTube-filmpje over dit onderwerp. Omdat het om een brede opdracht gaat, krijg je veel vrijheid om hier invulling aan te geven.

Welke kwaliteiten vragen we?
Wij zoeken een gemotiveerde stagiair die bezig is met een studie bestuurskunde, (technische) bedrijfskunde, innovatiemanagement of ICT op hbo- of wo-niveau. We bieden een onderzoeksopdracht aan, dus dit moet passen bij de fase van jouw studie. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met moderne digitale mogelijkheden.

Wat is ons aanbod?
We bieden je een interessante stage waarbij je veel leert, maar ook verantwoordelijkheden krijgt. Je ontvangt een stagevergoeding van € 244,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. We stemmen de stageperiode en het aantal uren samen af, het streven is om in februari 2017 te starten.

Heb je vragen?
Neem voor vragen contact op met Erwin van der Maesen de Sombreff, afdelingshoofd Ruimte & Welzijn, telefoon (0594) 50 87 96.

Heb je belangstelling?
Je kunt je brief met CV tot 23 januari versturen naar sollicitatie@zuidhorn.nl.