Zuidhorn zoekt stagiair Blockchain and beyond (10-07-2017)

Dit item is verlopen op 26-07-2017.

Zuidhorn zoekt vanaf september 2017 een stagiair “Blockchain and beyond”

Nieuwe technologieën. En wat je daarmee nu al kan doen. Voor onze inwoners, onze ondernemers, onze maatschappelijke partners en onze organisatie. Denk aan blockchain, big data, AI, AR, robotica, singularity en denk vooral verder. Dat willen we weten en daar willen we wat mee doen. Zuidhorn is een van de lead-gemeenten op het gebied van blockchain. En nu willen we weten wat er nog meer is: “Blockchain and beyond”.

Wat ga je doen?
Concreet vragen we van jou dat je ons inzicht geeft in innovatieve, disruptieve technologieën, wat de effecten daarvan zijn op onze lokale samenleving en wat we daarmee kunnen doen. Met “we” bedoelen we onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners en onze eigen organisatie. En dan niet pas over 10 jaar, nee wat kunnen we er op korte termijn al mee?  Jij brengt dat in kaart, evenals de partijen die op dat vlak actief zijn en hun meerwaarde, wie er in onze gemeente concreet van kunnen profiteren en hoe en biedt dat aan in de vorm van een advies.

Wie zoeken we?
Jij bent boven alles nieuwsgierig. Je studeert aan een HBO-instelling of Universiteit en bent aan het afstuderen. Studierichting is niet het eerste waar we naar kijken. Je hebt wel iets met technologie en innovatie.  Je bent in ieder geval gemotiveerd, maar nog veel liever: gedreven. Je denkt in kansen en zoekt naar manieren waarop je die kunt omzetten in concrete resultaten. Je bent in staat om jezelf te presenteren in persoon en op papier en je hebt lef & humor.

Wat bieden we?
We bieden je een interessante afstudeerstage bij een gerenommeerde organisatie waarbij je veel leert en veel verantwoordelijkheden krijgt. En de kans om een idee te ontwikkelen waarmee we aan de slag gaan. Een mooie bekroning op je studie en een goede basis voor een vervolgstap. Je wordt natuurlijk begeleid door een stagebegeleider en je ontvangt een stagevergoeding van € 244,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De stageperiode en het aantal uren stemmen we samen af.

Heb je vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin van der Maesen de Sombreff, afdelingshoofd Ruimte & Welzijn, telefoon (0594) 508796.

Heb je belangstelling?
Je kunt je brief met CV tot 24 juli 2017 versturen naar sollicitatie@zuidhorn.nl.