Weekoverzicht (05-06-2018)

Dit item is verlopen op 30-06-2018.

Weekoverzicht college.

• Op 6 juni om 15.00 uur verzorgt Leo Dop een rondleiding over het natuureiland in de Oostergast voor omwonenden. De burgemeester en de wethouders Bakker en Stol zijn hierbij aanwezig. De start is in het gemeentehuis van Zuidhorn.
  • Op 6 juni om 18.30 uur heropent de burgemeester de slijterij Jos v.d. Cappelle aan de Overtuinen in Zuidhorn.
  • Op 7 juni om 15.00 uur is wethouder Nederveen aanwezig bij de bijeenkomst “Vier handen op één buik” die plaats vindt bij Balk in Zuidhorn. Vier belangenorganisaties in de provincie Groningen gaan een nieuwe stichting vormen. Gedeputeerde Eikenaar onthult de naam. Het betreft Provinciaal GGz BelangenPlatform, VG Belangenplatform Groningen, Platform Groningen voor Iedereen (voorheen PCG) en Seniorenplatform Groningen i.o. (voorheen OSO). Zij gaan samen verder als collectieve belangenbehartiger.
  • Op 8 juni om 9.15 uur is wethouder Nederveen aanwezig bij de conferentie “Wat is de toekomst van beschermd wonen en maatschappelijke opvang”. De bijeenkomst is in de Immanuelkerk aan het Overwinningsplein in Groningen.
  • Op 9 juni om 13.00 uur is de burgemeester aanwezig bij de viering van het 100-jarig bestaan van transportbedrijf Burgler. Van 13.00 – 17.00 uur heeft Burgler open huis aan de Industrieweg 2a in Noordhorn.
  • Op 12 juni om 20.00 uur zijn de wethouders Stol en Nederveen aanwezig bij een bijeenkomst met ondernemers die al met het kindpakket werken. De bijeenkomst is bij Balk.