Weekoverzicht college (10-07-2018)

De activiteiten van de komende week.

Op 11 juli om 19.00 uur is de burgemeester aanwezig bij het afscheid van Klaas Stalman van Kunstbedrijven Westerkwartier. Het afscheid vindt plaats in het kerkgebouw "De Rank" aan de Westergast in Zuidhorn.
Op 12 juli om 13.30 uur reikt de burgemeester een onderscheiding uit van de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis. Een  persbericht volgt.
Op 12 juli legt wethouder Nederveen een aantal bedrijfsbezoeken af in het kader van zijn AB lidmaatschap van Novatec. De start is om 10.00 uur bij Sylvaphane in Tolbert. Om 12 uur volgt bij Novatec een presentatie van de heer Bergsma, directeur van de Gebiedscoöperatie Westerkwartier en om 13.30 uur wordt het programma afgesloten met een bezoek aan VDH in Roden.
Op 13 juli om 19.00 uur is wethouder Nederveen aanwezig bij de symbolische sleuteloverdracht van het Heirhuys in Visvliet.