Weekoverzicht college (08-01-2018)

Dit item is verlopen op 17-01-2018.

Zie overzicht.

Op 11 januari om 9.30 uur brengt wethouder Nederveen een bezoek aan Topbrands in Aduard. Dit in het kader van een aantal door de arbeidsmarkt regio Groningen georganiseerde bedrijfsbezoeken.

Op 11 januari om 17.00 uur is wethouder Nederveen aanwezig bij de bijeenkomst “Armoedepact in het Westerkwartier”. De bijeenkomst is voor maatschappelijke organisaties die zich bezighouden met armoede en vindt plaats in zalencentrum Balk in Zuidhorn.

Op 13 januari om 20.00 uur zijn de burgemeester en wethouder Nederveen aanwezig bij de Nijjoarsveziede van Plaatselijk Belang Pieterzijl. De receptie vindt plaats in het dorpshuis De Wending in Pieterzijl.

Op 15 januari om 15.30 uur is een aantal collegeleden aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie van de Vereniging Groninger Gemeenten (VGG). De bijeenkomst vindt plaats bij Azzurro in de Blauwestad.

Op 16 januari om 13.45 uur is wethouder Nederveen aanwezig bij de bijeenkomst “Samen op klantreis”. Deze wordt georganiseerd door de Rabobank en vindt plaats bij Gasterij Inkies in Midwolde.