Weekoverzicht college (19-12-2017)

Dit item is verlopen op 31-12-2017.

Zie overzicht.

Op 20 december om 16.00 uur zijn de wethouders Nederveen en Bakker aanwezig bij de receptie ter ere van het afscheid van de gemeente Hoogezand Sappemeer.
Op 21 december om 16.30 uur is wethouder Nederveen aanwezig bij de receptie ter ere van het afscheid van de gemeente Bellingwolde.
Op 23 december om 16.00 uur is wethouder Bakker aanwezig bij de ingebruikname van de nieuwe brug over het Hoerediep in Niezijl en de receptie die plaatsvindt in ’t Schanshuus in Niezijl.
Op 1 januari helpen wethouder Stol en de secretaris de medewerkers van Openbare Werken met het opruimen van vuurwerkresten in de gemeente. Zij starten om 9.00 uur vanaf de werkplaats in Noordhorn.
Op 3 januari om 20.00 uur zijn de leden van het college aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie die in het gemeentehuis plaatsvindt.
Op 6 januari om 14.30 uur is een afvaardiging van het college aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie die plaatsvindt in het dorpshuis in Kommerzijl.