Weekoverzicht college (18-04-2017)

Onderstaand de activiteiten van de collegeleden:

• Op 20 april om 10.30 uur bezoekt wethouder Nederveen de commissievergadering Werk en Inkomen van de VNG in Den Haag.
  • Op 20 april om 19.45 uur houdt de burgemeester een lezing over de herindeling voor de vrouwenvereniging Passage. De bijeenkomst is in De Hoeksteen in Leek.
  • Op 22 april om 14.00 uur reikt wethouder Nederveen het keurmerk “Alcoholbewuste Sportkantine” uit aan OKVC in Oldehove. De uitreiking is bij OKVC.
  • Op 23 april zijn de burgemeester en de wethouders Nederveen en Bakker aanwezig bij de middagvoorstelling van de première van Pamietamy. Deze vindt plaats in de Oosterpoort in Groningen.
  • Op 24 april om 19.30 uur is de burgemeester aanwezig bij de informatieavond van de Ondernemersvereniging van Leek. De bijeenkomst is in De Postwagen in Tolbert.