Week van NIX18Zuidhorn (12-09-2017)

Dit item is verlopen op 18-09-2017.
billboard nix18

Doe mee aan de fotowedstrijd en win 50 euro!

Ook de gemeente Zuidhorn onderschrijft de wetgeving en het doel van de landelijke NIX18-campagne. Drinken en roken tot je 18e jaar is not done. Het is niet alleen slecht voor je gezondheid, het zorgt ook voor schade aan je hersenen, hart en/of longen. NIX18 dus. En dat vindt gemeente Zuidhorn ook. Daarom organiseren wij van 11 tot en met 16 september 2017 verschillende #NIX18Zuidhorn-activiteiten, waaronder een fotowedstrijd voor jongeren onder de 18 jaar. Check de spelregels en zie hoe je mee kunt doen. Onder de deelnemers worden toffe prijzen verloot!

Spelregels
- Van 11 tot en met 16 september 2017 vind je elke dag ergens in de gemeente Zuidhorn het billboard van NIX18.
- Maak een foto van jouw NIX18 moment bij het billboard en plaats deze met #NIX18Zuidhorn op social media (Facebook, Twitter, Instagram).
- Onder alle inzenders wordt een aantal toffe prijzen verloot. De winnaars krijgen bericht van gemeente Zuidhorn.

Locaties billboard
Iedere dag is het billboard ergens anders te vinden, zie hieronder jouw dichtstbijzijnde kans op mee te doen.

11 september Zuidhorn, Overtuinen
12 september Grijpskerk, Schoutstraat (parkeerterrein Jumbo)
13 september Kommerzijl, Dorpsstraat (bij dorpshuis)
14 september Noordhorn, Oosterweg (bij sportgebouw)