Verkiezingskrant (07-11-2018)

Dinsdag 13 november wordt huis-aan-huis in het Westerkwartier een speciale Verkiezingskrant verspreid. De krant is een uitgave van uitgeverij Media Totaal Noord, die onder meer De Streekkrant en De Krant uitgeeft. Voor de realisatie is samengewerkt met de vier gemeenten. In de krant staat informatie over de negen politieke partijen, die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november in het Westerkwartier. Zo staan er interviews in met de lijsttrekkers en reageren de partijen op stellingen over diverse thema’s, die spelen in het Westerkwartier. Ook de huidige burgemeesters en de beoogd griffier komen aan het woord in deze krant. Daarnaast staat er ook praktische informatie in over het stemmen en de locaties van de stembureaus.

Meer info op de herindelingswebsite