Verkeersmaatregelen herdenkingsbijeenkomst Bert Swart (03-07-2017)

In verband met de te verwachten drukte voor de herdenkingsbijeenkomst voor onze burgemeester Bert Swart, dinsdag 4 juli om 13.00 uur in De Rank, Westergast 8 in Zuidhorn, hebben we een aantal verkeersmaatregelen genomen. Deze vindt u hieronder.

We verzoeken iedereen zo veel mogelijk op de fiets of te voet te komen.

Extra pendelbus

Vanaf Noordhorn, de Langestraat, rijdt om 12.08 uur een extra pendelbus naar het busstation in Zuidhorn. Vandaar kunt u lopen naar De Rank. De route is met borden aangegeven.
Vanaf Zuidhorn rijdt om 15.30 uur een extra pendelbus naar Noordhorn.

Daarnaast geldt de normale dienstregeling van de pendelbus. Deze vindt u op www.lemmer-delfzijl.nl.

Pont

De pont over het van Starkenborghkanaal vaart.

Parkeren

Aan de Rijksstraatweg op een weiland  naast de brede school is een parkeerterrein ingericht. Komt u met de auto, volgt u dan de borden met P-De Rank. Deze staan bij de toegangswegen naar Zuidhorn. Hier staan ook verkeersregelaars. We verzoeken u zoveel mogelijk de route via de rondweg en Het Noorderlicht te volgen. Op onderstaand kaartje vindt u de parkeerroute. Vanaf het parkeerterrein kunt u naar De Rank lopen. Deze wandelroute is met borden aangegeven.

Voor mensen die slecht ter been zijn is parkeergelegenheid bij de Gastkerk aan de Gast 58a in Zuidhorn. Volg hiervoor ook gewoon de borden met P-De Rank. Vanaf hier rijdt een busje naar en van De Rank.

Huisvuilroute

De route van de milieuboer en de route voor de grijze container voor de straten op onderstaand kaartje en de Geert Waldastraat verschuiven van dinsdag 4 juli naar woensdag 5 juli. Zet uw afval voor 7.30 uur langs de weg. Hebt u vragen hierover neemt u dan contact op met de Publieksbalie via (0594) 50 88 88.

Overzichtkaart met verkeersmaatregelen