Uitnodiging (17-04-2018)

Uitnodiging afsluiting projecten tafel- en spoorbrug Noordhorn-Zuidhorn

De gemeente Zuidhorn heeft er sinds vorig jaar twee nieuwe bruggen bij tussen Noordhorn en Zuidhorn: de spoorbrug en de tafelbrug over het Van Starkenborghkanaal. Woensdag 25 april vieren de provincie Groningen, Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente dat beide projecten zijn afgerond. Ook is dan de onthulling van de naam van de spoorbrug en het herinneringsbeeld van de vorig jaar overleden burgemeester Bert Swart. Inwoners van de gemeente Zuidhorn zijn van harte welkom bij het officiƫle programma aanwezig te zijn. Daarna is nog een programma speciaal voor direct aanwonenden.

Programma
14.30 uur Ontvangst met koffie/thee bij buurthuis Avalon (Van Starkenborghkanaal zz 1)
15.00 uur Welkom en korte toelichting van bestuurders van de provincie Groningen, Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente Zuidhorn
15.20 uur Wandeling van Avalon naar de spoorbrug
15.35 uur Onthulling naam en beeld, spoorbrug Zuidhorn

Toegang
Tijdens het programma is de weg op de zuidoever langs het Van Starkenborghkanaal afgesloten. Inwoners van Noordhorn en Zuidhorn verzoeken we zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren bij het kerkgebouw De Rank aan de Westergast in Zuidhorn.