Promotiedagen (11-09-2018)

Dit item is verlopen op 09-11-2018.

Presenteer uw onderneming op plein Westerkwartier-Noordenveld tijdens de Promotiedagen!

Het regionale bedrijfsleven uit het Westerkwartier en Noordenveld presenteert zich ook dit jaar weer gezamenlijk op de Promotiedagen. Op een strategisch perfecte locatie in de Borgmanhal is het plein Westerkwartier-Noordenveld voor velen uitgegroeid tot een vast ontmoetingspunt op de beursvloer. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor ondernemers om zich te presenteren op het plein.

Deelname met beursstand of netwerktafel
Bedrijven kunnen zich presenteren met een eigen stand, maar kunnen ook deelnemen aan het Net-werkplein Westerkwartier – Noordenveld. Deze volledig verzorgde netwerktafels maken het voor on-dernemers mogelijk al voor  € 650,- deel te nemen aan de promotiedagen en zijn bij uitstek geschikt voor kleine
bedrijven en zzp-ers. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan men contact opnemen met de beursorganisatie 050 - 525 89 99 of  info@promotiedagen.nl. Aanmelden kan via www.promotiedagen.nl/westerkwartier-noordenveld

Naast een dertigtal bedrijven uit de regio, presenteren ook de gemeente Noordenveld en de nieuwe gemeente Westerkwartier zich op het Plein. Op beide dagen organiseren de gemeenten een gezellige netwerkborrel met interessante spreker. De Promotiedagen zijn dit jaar op 6 en 7 november in Martiniplaza in Groningen. Met ruim 25.000 bezoekers is dit dé bedrijvenbeurs die u als ondernemer niet mag missen!