Projecten Aduard (12-10-2017)

Informatie van de provincie o.a. over stremming N355

Stremming N355
Van vrijdagavond 20 oktober 2017 19.00 uur, tot maandagmorgen 30 oktober 2017 6.00 uur, is de N355 in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer vanaf de verkeerslichten bij Aduard tot aan het Kruispunt Reitdiep Haven. Fietsers en bromfietsers kunnen er wel langs. Er vinden dan werkzaamheden plaats. Bij Nieuwklap wordt een gedeelte van de bestaande weg opgehoogd om aan te sluiten op het tracé van de nieuwe weg. Ook worden twee oude buizen voor de afwatering onder de N355 vervangen. Het kruispunt bij het Chinese restaurant bij Slaperstil wordt opnieuw ingericht en er worden tijdelijke verkeerslichten geplaatst. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. De omleidingsroute vindt u ook op www.lemmer-delfzijl.nl.

Inloopbijeenkomst
U bent van harte welkom op de inloopbijeenkomst op dinsdag 3 oktober, van 17.00-20.00 uur. Deze inloopbijeenkomst is in het Multifunctioneel Centrum De Meeden, Burgemeester van Barneveldweg 23 in Aduard. Tijdens deze bijeenkomst kunt u onder andere informatie krijgen over de werkzaamheden rondom Aduard en Nieuwklap, de fasering, het groenplan, de stremming van de N355 en het openbaar vervoer. Medewerkers van de gemeenten Zuidhorn en Groningen en leden van dorpsbelangen Aduard zijn ook aanwezig voor het beantwoorden van vragen.