Oorkonde voor reddingsactie (12-07-2018)

Oorkonde voor heer Brouwer uit Zuidhorn voor reddingsactie.

Begin dit jaar heeft de heer Brouwer een bestuurder van een auto uit het water gered in Zuidhorn. Voor deze heldendaad ontvangt hij donderdag 12 juli een bronzen legpenning en oorkonde van de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen.

Op maandag 8 januari raakte de auto te water in de vijver aan de Emmalaan in Zuidhorn. Toen de reddingsdiensten even later arriveerden was de bestuurder al aan wal gebracht door heer Brouwer.  Bestuurder heeft geen letsel overgehouden aan het voorval. De heer Brouwer krijgt voor deze geslaagde reddingspoging een bronzen legpenning en oorkonde van de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen.

De uitreiking vindt plaats in het gemeentehuis op donderdag 12 juli om 13.30 uur door de burgemeester, in aanwezigheid van de politie, de brandweer en een afgevaardigde van de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen.