Nieuwe burgemeester gemeente Zuidhorn (06-10-2017)

Greetje de Vries-Leggedoor waarnemend burgemeester Zuidhorn.

Donderdagavond 5 oktober heeft RenĂ© Paas, Commissaris van de Koning, mevrouw Greetje de Vries-Leggedoor benoemd als waarnemend burgemeester van de gemeente Zuidhorn.

De benoeming is voor de periode tot de herindeling per 1 januari 2019. Greetje de Vries-Leggedoor

Als gemeente Zuidhorn zijn we blij met deze keuze. We verwachten dat zij onze gemeente op een goede manier kan leiden naar de nieuwe gemeente Westerkwartier.

De installatie van mevrouw de Vries-Leggedoor vindt plaats in een openbare raadsvergadering op woensdag 18 oktober aanstaande. De vergadering begint om 19.30 uur in het gemeentehuis, Hooiweg 9 in Zuidhorn. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Meer informatie over deze vergadering vindt u de komende dagen op deze site.

Lees ook het persbericht van de provincie Groningen.