Lezing André Kuipers (09-01-2018)

Uitnodiging lezing van astronaut, arts en ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds André Kuipers.

Ontdekkingsreizen, pionieren, innoveren. Het ligt allemaal in elkaars verlengde en is van alle tijden. Het brengt vooruitgang en inspireert ons om steeds weer over onzichtbare grenzen heen te stappen. 375 jaar geleden zette Abel Tasman voet aan wal in Nieuw-Zeeland; een ongekend avontuur helemaal vanuit Lutjegast. Ondernemerschap ten top. Ontdekkingsreizen naar nieuwe werelden, mogelijkheden en technieken zijn nog net zo actueel als 375 jaar geleden. Ieder tijdperk kent daarin zijn eigen grootheden. Trots zijn wij erop dat wij u kennis kunnen laten maken met één van de grootheden uit deze tijd, ontdekkingsreiziger van de ruimte, op de geboortegrond van Abel Tasman:

Gemeente Grootegast en het BaronTheater te Opende nodigen u samen met de gemeenten Zuidhorn, Marum,
Leek en Achtkarspelen uit voor een inspirerende lezing van astronaut, arts en ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds:

André Kuipers

Programma 23 januari 2018 in het BaronTheater te Opende, voor ondernemers uit de gemeente Achtkarspelen,
Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn, Verbindingsweg 9.

Activiteit Tijd Toelichting
Inloop 19:30 - 19:45
Welkom 19:45 - 19:50 Lea van der Tuin, Barontheater
Opening 19:50 - 20:00 Elly Pastoor, wethouder gemeente Grootegast
Lezing 20:00 - 21:00 André Kuipers, astronaut Kuipers zal ons meenemen in techniek, innovatie,
duurzaamheid en zijn bevlogenheid om als astronaut grenzen te verleggen.
Netwerkborrel 21:00 - 22:00

Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Vol=Vol!
U kunt zich aanmelden via d.oudman@zuidhorn.nl