Innovatieprijs 2018 (18-09-2018)

Logo innovatieprijs

Wint u de Innovatieprijs 2018?

Direct aanmelden

De gemeente Zuidhorn reikt jaarlijks de Innovatieprijs uit aan de meest innovatieve ondernemer van de gemeente. Deze ondernemer moet onder andere uitblinken in technologische innovatie, toekomstgericht ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Kandidaten kunnen zichzelf en elkaar vanaf nu tot 20 september aanmelden voor de Innovatieprijs, waarna de selectiecommissie en de jury aan de slag gaan om de uiteindelijke winnaar aan te wijzen.

Aanmelden

De Innovatieprijs is gericht op alle ondernemers in de gemeente Zuidhorn, van groot tot klein, uit de industrie en de horeca, uit de agrarische en de toeristische sector en uit het midden- en kleinbedrijf. Wij nodigen innovatieve ondernemers graag uit om zich aan te melden (knop hierboven). U kunt zich als ondernemer zelf aanmelden, maar ook andere ondernemers kunnen voorgedragen worden. Na de aanmelding nemen wij contact met u op om deze compleet te maken. Naast roem, kunt u een mooie prijs winnen. De winnaar wordt tijdens een feestelijk evenement (Goud Geluk) van de gemeente op 1 november, gehuldigd!