Inloopbijeenkomst werkzaamheden (26-06-2018)

Informatie van ProRail

Het spoor tussen Groningen en Leeuwarden vanaf Hoogkerk tot Zuidhorn wordt verdubbeld. Dit is voor het project Extra Sneltrein Groningen-Leeuwarden (ESGL).
We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over deze verdubbeling en wat u gaat merken van de werkzaamheden. Aannemer BAM Infra voert voor ProRail de werkzaamheden voor de verbetering van de spoorverbinding uit.

Inloopbijeenkomst
BAM Infra organiseert een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden aan het spoor en de spoorbrug over de Fanerweg op maandag 2 juli van 16.00 - 20.00 uur in zaal Balk aan de Gast 39 in Zuidhorn. Medewerkers van BAM Infra, ProRail, de provincie Groningen en de gemeente Zuidhorn zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Op verschillende plekken in de zaal is het ontwerp van de spoorverdubbeling en de globale planning van de werkzaamheden te zien. De exacte planning van de uitvoering en precieze data van de werkzaamheden hangt af van onder meer het verlenen van vergunningen en eventuele juridische procedures.

Informatie
Meer actuele informatie over de werkzaamheden vindt u (na de inloopbijeenkomst) op de Facebookpagina van BAM Infra: https://www.facebook.com/ESGL-SI-1798389853537246/ Achtergrondinformatie over het gehele project staat op www.prorail.nl. Hier kunt u zich ook opgeven voor de nieuwsbrief.