Huldiging deelnemers Special Olympics (10-07-2018)

Dit item is verlopen op 14-07-2018.

Maandag zijn de zeven deelnemers in het zonnetje gezet in Zuidhorn.

De deelnemers van de Special Olympics uit de gemeente Zuidhorn zijn maandag gehuldigd. Henk Eppo Visser, Annewil van Eerden, Trienco Martini, Marieke Graver, Jitze Hoekstra, Frank van Miltenburg en Marjolein van der Wal werden in het bijzijn van familie en vrienden in het zonnetje gezet door de wethouders Henk Bakker en Bert Nederveen uit gemeente Zuidhorn, en wethouder Sjabbo Smedes uit de gemeente Grootegast.

De zwemmers en hun coaches ontvingen een cadeautje voor hun inzet en deelname aan de Special Olympics die op 8, 9 en 10 juni plaatsvond in de Achterhoek. Op de Special Olympics Nationale Spelen zijn alle sporters met een verstandelijke beperking welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Ruim tweeduizend deelnemers deden mee aan 21 verschillende takken van sport.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd nog gezellig nagepraat over de geleverde sportprestaties.