Herdenkingen 4 mei gemeente Zuidhorn (30-04-2018)

Overzicht met tijden en locaties.

Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken wij alle burgers en militairen die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesmissies.

Aduard
In Aduard begint herdenkingsbijeenkomst om 19.00 uur in de Abdijkerk. Namens de gemeente is burgemeester Greetje De Vries - Leggedoor aanwezig.

Grijpskerk
In Grijpskerk begint de herdenkingsbijeenkomst om 19.00 uur in de Gereformeerde kerk aan de Nicolaas Grijpstraat. Namens de gemeente is wethouder Fred Stol is
aanwezig.

Oldehove
In Oldehove begint de herdenkingsbijeenkomst om 19.15 uur in de Nederlands Hervormde Kerk aan het Kerkpad. Namens de gemeente is wethouder Bert Nederveen aanwezig.

Pieterzijl
In Pieterzijl begint de herdenkingsbijeenkomst om 19.30 uur bij dorpshuis De Wending. Namens de gemeente is raadslid Geertje Veenstra is aanwezig.

Zuidhorn
In Zuidhorn begint de herdenkingsbijeenkomst om 19.00 uur in de Nederlands Hervormde Kerk aan de Jellemaweg. Namens de gemeente is wethouder Henk Bakker
aanwezig.