Gezocht: Stagiair Vastgoed voor Westerkwartier (20-03-2017)

Dit item is verlopen op 05-04-2017.

Gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn zoeken op korte termijn een stagiair Vastgoed, periode en aantal uren in overleg.

De gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn gaan per 2019 samen de nieuwe gemeente Westerkwartier vormen. De nieuwe gemeente bestaat dan uit ca. 60.000 inwoners. De vier gemeenten werken al veel samen. Er heerst een informele en collegiale werksfeer waarin we samen resultaten behalen.

Om te komen tot deze fusie die we herindeling noemen moet er nog veel werk verzet worden. Dit werk hebben we verdeeld over een aantal werkgroepen. Als stagiair kom je te werken voor de werkgroep Vastgoed. Deze werkgroep houdt zich bezig met maatschappelijk vastgoed en de huisvesting van de ambtenaren en het harmoniseren daarvan. Een grote klus waar we wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Werkzaamheden
Als stagiair vastgoed draai je zoveel mogelijk mee in de dagelijkse praktijk. Werkzaamheden waar je je specifiek mee bezig houdt zijn het inventariseren van alle gebouwen en facilitaire contracten die we hebben en deze gegevens verzamelen in spreadsheets. Daarnaast ondersteun je de werkgroep vastgoed in algemene zin.

Wij zoeken
Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste stagiair die bezig is met een studie op het gebied van facility management of vastgoed (of vergelijkbaar) op mbo of hbo-niveau. Binnen onze organisaties vinden wij het belangrijk dat medewerkers beschikken over de gezamenlijke competenties: betrouwbaar, omgevingsbewust en lef & humor. Ook communicatieve vaardigheden en integriteit vinden wij belangrijk.

Ons aanbod
We bieden je een interessante stage waarbij je veel leert, maar ook verantwoordelijkheden krijgt. Je wordt begeleid door een stagebegeleider, maar moet ook zelfstandig kunnen werken. Je ontvangt een stagevergoeding van € 244,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De stageperiode en het aantal uren worden in overleg afgestemd.

Meer informatie
Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Doreen Edeler, voorzitter van de werkgroep Vastgoed, 06 22 33 45 33 of (0594) 50 88 40.

Heb je belangstelling voor deze stage? We ontvangen graag je motivatiebrief met CV. Je kunt deze tot 4 april versturen naar sollicitatie@zuidhorn.nl.