Gemeente Zuidhorn onderzoekt haalbaarheid Awad-ideeën (10-05-2016)

leden van Awad-team in de stand

De gemeente Zuidhorn zoekt steeds naar mogelijkheden om haar dienstverlening te veranderen of te verbeteren.

Het kersverse ‘Anders werken anders doen’ (Awad) team van medewerkers van de gemeente stond hiervoor met een eigen stand op de Koningsmarkt van 27 april te Zuidhorn.

De opbrengst van de dag bestond uit 138 ideeën waarvan het Awad-team in ieder geval 5 aanpakt. Het college besluit uiteindelijk welke van de overige inzendingen een vervolg krijgen. De inzender van het beste idee ontvangt een dinerbon. Deelnemers konden een fiets winnen wanneer ze, naast het inleveren van hun idee, deelnamen aan een prijsvraag. Binnenkort maakt de gemeente de winnaar van de dinerbon en fiets bekend.

Het Awad-team, bestaande uit medewerkers van diverse afdelingen, blijft de komende tijd op verschillende manieren actief en zichtbaar in de gemeente. Het team is bereikbaar via idee@zuidhorn.nl.