Duurzaamheidslening blijft populair (18-04-2016)

Inwoners van gemeente Zuidhorn kunnen voor maatregelen gericht op energiebesparing een duurzaamheidslening aanvragen.

Vorig jaar, juni 2015, heeft gemeente Zuidhorn een SVn-fonds gevuld met € 200.000 voor het verstrekken van duurzaamheidsleningen. Begin dit jaar is dit fonds aangevuld met nog weer € 100.000 voor zonnepanelen. De duurzaamheidslening is zo populair, dat opnieuw de limiet voor de financiering van zonnepanelen is verstreken, evenals voor overige maatregelen.

Om in de toekomst in aanmerking te kunnen komen voor financiering, kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst bij medewerker Duurzaamheid Joost Smits via: jsmits@zuidhorn.nl. Meer informatie over de lening via www.zuidhorn.nl/duurzaamheidslening.