College weekoverzicht (13-03-2018)

Dit item is verlopen op 01-04-2018.

Zie overzicht.

Op 14 maart om 14.30 uur is wethouder Bakker aanwezig bij een van de teamtrainingen voor de deelnemende scholen aan het project NDCE. De wethouder volgt de training bij "de Humstee" in Oldehove.
Op 15 maart om 14.00 uur vindt de ingebruikname plaats van de elektrische dienstvoertuigen die de gemeente heeft aangeschaft. Wethouder Bakker is hierbij aanwezig en de bijeenkomst is in de werkplaats van Noordhorn.
Op 15 maart om 16.00 uur is wethouder Nederveen aanwezig bij de conferentie "Sterk uit armoede". Deze conferentie wordt gehouden in het Provinciehuis in Assen.
Op 15 maart om 17.30 uur is burgemeester De Vries aanwezig bij een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging van Zuidhorn. De bijeenkomst is in restaurant Balk in Zuidhorn.
Op 15 maart om 19.30 uur geeft wethouder Bakker een presentatie over het beheerplan Kommerzijl. De wethouder geeft tevens samen met secretaris Koning een presentatie over de herindeling. De bijeenkomst vindt plaats in het Dorpshuis in Kommerzijl.
Op 16 maart om 9.30 uur is wethouder Bakker aanwezig bij de aftrap van het watereducatieproject ("Lente in je achtertuin / klimaatverandering dichtbij")  van de stichting NDCE Westerkwartier. De aftrap vindt plaats bij sws De Adeborg in Aduard.
Op 16 maart om 17.00 uur doen burgemeester De Vries en wethouder Bakker mee aan het ree├źn tellen rondom Aduard uitgaande van het wildbeheer eenheid noordelijk Westerkwartier. Vertrekplaats is tegenover de Buurthuiskamer in Aduard.
Op 17 maart om 14.00 uur bezoekt wethouder Nederveen Briljant en Tamarisk in het kader van de open dagen van Sprank.
Op 20 maart om 19.30 uur is wethouder Nederveen aanwezig bij een bijeenkomst over armoede en schuldhulpverlening. Plaats van bijeenkomst is de Voedselbank in Groningen.