Boom aan Z (04-09-2018)

Gemeente Zuidhorn neemt afscheid via Boom aan Z. met diverse activiteiten.

Per 1 januari 2019 gaat gemeente Zuidhorn op in de gemeente Westerkwartier. Met het project Boom aan Z. van Platvormwest neemt de gemeente Zuidhorn afscheid. Boom aan Z. is een schitterende achtbaan van fotografie, muziek, poëzie, kunst, muziek en theater. De komende weken kunnen inwoners van de gemeente genieten van onderstaande activiteiten.

Boom aan Z – Yoga in Concert
Op zondagochtend 9 september vindt Yoga in Concert aan De Lauwers plaats. Gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper verzorgt samen met partner en yogini Yvonne de Hoop dit evenement. Het programma begint ’s ochtends om 6.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelname kost 10 euro. Bij opgave wordt de locatie bekend gemaakt. Info en opgeven via info@yogainconcert.nl . Deelnemers moeten matjes en warme kleding meenemen.

Innovatieboerderij verfraaid  
Minerva studente Erika Buchanan schildert deze week haar DroomBoom voor Boom aan Z. op de achtergevel van de Innovatieboerderij in Zuidhorn (naast de Brede School, De Nieuwe Gast 1). De locatie is vrij toegankelijk. Samen met vijf andere Minerva studenten maakt ze op bomen geïnspireerde kunst die raakt aan het afscheid van de gemeente.

Boom aan Z.
Bomen zijn de oudste inwoners van onze gemeente en vormen het thema van het afscheid van de gemeente. Hiervoor worden tal van activiteiten georganiseerd, met als slot de musical op 29 september aanstaande. Hieraan doen leerlingen van verschillende basisscholen in de gemeente mee. Meer informatie via www.zuidhorn.nl/boomaanz.