Afsluiting de Lindt Aduard (30-01-2017)

Informatie van de provincie

Binnenkort start de provincie met het bouwen van de nieuwe brug over de Lindt. Dit is de brug in de nieuwe rondweg Aduard ter hoogte van Nieuwklap. Gedurende de bouw wordt de doorvaart tussen de Lindt en het Aduarderdiep voor ca. een half jaar afgesloten. Dit houdt in dat eventuele boten die nu in de Lindt aan de wal liggen gedurende een half jaar niet naar het Aduarderdiep kunnen varen en vice versa. Het is nog niet exact bekend wanneer de provincie hiermee kan beginnen, maar dit zal ongeveer begin februari zijn. Hierbij daarom de oproep om, indien gewenst, boten uit de Lindt over te brengen naar een andere plek. Kijk voor meer informatie over de projecten rondom Aduard op de website hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl.